Скростотта на влаковете трябва да се вдигне. Това коментира номинираният за

...
Скростотта на влаковете трябва да се вдигне. Това коментира номинираният за
Коментари Харесай

Номинираният за транспортен министър: Скоростта на влаковете трябва да се вдигне

Скростотта на влаковете би трябвало да се вдигне. Това разяснява номинираният за министър на превоза и известията Николай Събев пред публицисти.

Оказва се, че има сектори, в които вместо да се създадат нужните поправки, умишлено се основават ограничавания за понижение на скоростта. Трябва да забележим кои са тези сектори, по какъв начин най-бързо можем да създадем тези поправки, тъй че да вдигнем до безвредно равнище междинната скорост на напредване на товарните и пътническите влакове, счита Николай Събев, съобщи през днешния ден.бг.

Той е уверен, че проектокабинетът може да изкара четиригодишен мандат, тъй като съгласно него всички условия за това да има естествена страна и ускоряване в стопанската система са налице. Обществото има такива упования, имаме публичната поддръжка и в диалозите с съдружните сътрудници това беше към този момент явно, добави Събев.

Той уточни, че след представянето, хората от проектосъстава на Министерския съвет са имали среща и по думите му всички са били " на една страница ". Очарован съм от състава, има страхотни специалисти и за мен ще е наслаждение да работя с тях, съобщи Николай Събев.

Когато вършим нещата обикновено, рационално, в явна социална изгода, с добър звук и почитание към хората, мисля, че нещата ще се случат, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР